dimecres, 9 d’octubre del 2013

Conferència d'Oriol Junqueras a Badalona

El dia 11 d'octubre a les 8 del vespre farà una conferència al Centre Cívic La Salut de Badalona amb el lema " Identitats i nació a la república catalana".


Catalunya és una societat molt diversa. L'independentisme creix, però al mateix temps, una part important de la població manté lligams familiars i sentimentals amb Espanya i amb altres països. Com es pot construir la república des d'aquests diferents punts de partida identitaris? D'aquesta qüestió delicada i clau en parlarà el president d'ERC, Oriol Junqueras, el proper 11 d'octubre a Badalona.

Serà el segon acte del cicle de conferències organitzat per ERC-Badalona per aquesta tardor. Després que el professor Jaume López va exposar les propostes en matèria d'organització política i electoral el passat 19 de setembre, ara és el torn de tractar les diferents identitats i sentiments nacionals. La conferència de Junqueras comptarà també amb la intervenció d'Eduardo Reyes, president de l'associació Súmate, d'independentistes de cultura o llengua espanyola. - See more at: http://locals.esquerra.cat/badalona/article/19009/oriol-junqueras-torna-a-badalona#sthash.A9RKgKEn.dpuf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada