divendres, 15 de maig del 2015

La Gurudwara Gurdarshan Sahib Ji, del carrer Hospital de Barcelona, rebia la visita de dos representants del partit polític Esquerra Republicana de Catalunya, Robert Masih Nahar, candidat a regidor de l'Ajuntament de Barcelona i Montse Torres, presidenta de la sectorial d'immigració polítiques






La Gurudwara Gurdarshan Sahib Ji, del carrer Hospital de Barcelona, rebia la visita de dos representants del partit polític Esquerra Republicana de Catalunya, Robert Masih Nahar, candidat a regidor de l'Ajuntament de Barcelona i Montse Torres, presidenta de la sectorial polítiques d'immigració. El diumenge és el dia en què es reuneixen les famílies de la comunitat sikh en els temples, per això, els representants d'ERC han triat aquest dia per animar a les famílies a participar el proper 24 de maig en les eleccions municipals que s'efectuaran en tots els municipis catalans. Robert Masih Nahar, és un empresari molt estimat entre la comunitat sud asiàtica de Catalunya i s'ha convertit en el primer polític d'origen indi que participa en la política catalana. Anteriorment, Robert Masih Nahar, havia visitat la Gurudwara Nanaksar de L´Hospitalet de Llobregat.
Visita a la Gurudwara Gurdarshan Sahib Ji
La Gurudwara Gurdarshan Sahib Ji, de la Calle Hospital de Barcelona, recibía la visita de dos representantes del partido político Esquerra Republicana de Catalunya, Robert Masih Nahar, candidato a concejal del Ayuntamiento de Barcelona y Montse Torres, presidenta de la sectorial políticas de inmigración. El domingo es el día en que se reúnen las familias de la comunidad sikh en los templos, por esto, los representantes de ERC han elegido este día para animar a las familias a participar el próximo 24 de mayo en las elecciones municipales que se efectuarán en todos los municipios de Cataluña. Robert Masih Nahar, es un empresario muy apreciado entre la comunidad sud asiática de Cataluña y se ha convertido en el primer político de origen indio que participa en la política catalana. Anteriormente, Robert Masih Nahar, había visitado la Gurudwara Nanaksar de L´Hospitalet de Llobregat.
Marta Marzal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada