divendres, 15 de maig de 2015

Xerrada Immigració i independència - Acte en Santa Coloma de Gramanet
IMMIGRACIÓ I INDEPENDÈNCIA
El museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramanet acollia la xerrada “Immigració i Independència”, acte inclòs dins de la campanya electoral d´ERC per a les properes municipals del 24 de maig. En l'acte, presentat per Montserrat Torres, presidenta de la sectorial d'immigració d'Esquerra Republicana de Catalunya, ha participat Belén Alonso, candidata d'ERC a l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet; Robert Masih Nahar, candidat a regidor de l'Ajuntament de Barcelona per ERC; Josephine Christina, representant de Càrites Pakistan i Narinder Singh i Kashmir Singh, representants de la comunitat Sikh de Santa Coloma.
Robert Masih explicava als assistents, en la seva majoria d'origen sud asiàtic, els objectius del partit al que representa en relació amb el tema de la immigració: És l’hora de la No a la discriminació, de promoure la incorporació de catalans d’origen divers en les diverses àrees de l’administració municipal.
És l’hora de l’equitat efectiva i real. De treballar per garantir l’accés a la ciutadania en igualtat de condicions per a tothom.
De reconèixer la gran aportació econòmica i social de totes les persones, vinguin d'on vinguin. Per la seva banda Belén Alonso, nascuda a Zamora, explicava la seva experiència com a immigrant arribada d'una ciutat del centre d'Espanya i la seva necessitat d'integrar-se en la societat catalana, un interès que va començar amb l'aprenentatge de la llengua de Catalunya. Belén va animar a totes les famílies participants en la xerrada a aconseguir la plena integració: “Ens necessitem uns a uns altres per créixer”.

INMIGRACIÓN E INDEPENDENCIA
El museo Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramanet acogía la charla “Inmigración e Independencia”, acto incluido dentro de la campaña electoral de ERC para las próximas municipales de mayo. En el acto, presentado por Montserrat Torres, presidenta de la sectorial de inmigración de Esquerra Republicana de Catalunya, ha participado Belén Alonso, candidata de ERC a la alcaldía de Santa Coloma de Gramenet; Robert Masih Nahar, candidato a concejal del Ayuntamiento de Barcelona por ERC; Josephine Christina, representante de Cáritas Pakistán y Narinder Singh y Kashmir Singh, representantes de la comunidad Sikh de Santa Coloma.
Robert Masih explicaba a los asistentes, en su mayoría de origen sud asiático, los objetivos del partido al que representa en relación con el tema de la inmigración: Es la hora del No a la discriminación, de promover la incorporación de catalanes de origen diverso en las diversas áreas de la administración municipal.
Es la hora de la equidad efectiva y real. De trabajar para garantizar el acceso a la ciudadanía en igualdad de condiciones para todo el mundo.
De reconocer la gran aportación económica y social de todas las personas, vengan de donde vengan.
Por su parte Belén Alonso, nacida en Zamora, explicaba su experiencia como inmigrante llegada de una ciudad del centro de España y su necesidad de integrarse en la sociedad catalana, un interés que comenzó con el aprendizaje de la lengua de Cataluña. Belén animó a todas las familias participantes en la charla a lograr la plena integración: “Nos necesitamos unos a otros para crecer”.
Marta Marzal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada