diumenge, 17 de maig de 2015

Signatura de la declaració UCFR de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia

Diversos representants de partits polítics de l'esquerra catalana, com a PSC, ICV, CUP, ERC, i EUiA es reuneixen en la Plaça Sant Jaume per signar la declaració de les candidatures contra el feixisme i la xenofòbia.

El compromís adoptat pels partits de cara a la campanya electoral es resumeixen en els següents punts:
No farem servir de discursos xenòfobs, ni ens quedarem en silenci si altres ho fan. L’experiència d’altres països europeus demostra clarament que quan els partits establerts no combaten les idees xenòfobes —o encara pitjor, quan les fomenten— a la llarga no resten suport a la xenofòbia i al feixisme sinó que el normalitzen i l’enforteixen.
A la vegada que duem a terme la nostra pròpia campanya, farem el possible per difondre també els arguments d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Als nostres actes, facilitarem la distribució de materials d’UCFR, perquè els i les assistents coneguin els seus posicionaments i en puguin fer difusió.
Ens comprometem a no pactar amb formacions xenòfobes sota cap circumstància, atès que la defensa dels valors democràtics sempre ha de prevaler sobre els interessos de partit, sigui quina sigui la conjuntura del moment.Diversos representantes de partidos políticos de la izquierda catalana, como PSC, ICV, CUP, ERC, y EUiA se reúnen en la Plaza Sant Jaume para firmar la declaración de las candidaturas contra el fascismo y la xenofobia.
El compromiso adoptado por los partidos de cara a la campaña electoral se resumen en los siguientes puntos:
No usaremos discursos xenófobos, ni nos quedaremos en silencio si otros lo hacen. La experiencia de otros países europeos demuestra claramente que cuando los partidos establecidos no combaten las ideas xenófobas —o todavía peor, cuando las fomentan— a la larga no restan apoyo a la xenofobia y al fascismo sino que lo normalizan y lo fortalecen.
A la vez que llevamos a cabo nuestra propia campaña, haremos lo posible para difundir también los argumentos de Unidad Contra el Fascismo y el Racismo. En nuestros actos, facilitaremos la distribución de materiales de UCFR, para que los y las asistentes conozcan sus posicionamientos y puedan hacer difusión.
Nos comprometemos a no pactar con formaciones xenófobas bajo ninguna circunstancia, dado que la defensa de los valores democráticos siempre tiene que prevalecer sobre los intereses de partido, sea cual sea la coyuntura del momento.
Texto y Fotos: Marta Marzal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada