divendres, 15 de maig del 2015

Xerrada d'Oriol Amorós, diputat d'ERC al Parlament de Catalunya, i Robert Masih Nahar, candidat d'ERC a regidor de l'Ajuntament de Barcelona, amb els veïns del Raval



Xerrada d'Oriol Amorós, diputat d'ERC al Parlament de Catalunya, i Robert Masih Nahar, candidat d'ERC a regidor de l'Ajuntament de Barcelona, amb els veïns delRaval. Durant dues hores la Rambla de l'emblemàtic barri barceloní es convertia en escenari dels dos representants d'Esquerra Republicana de Catalunya per exposar als veïns i veïnes el seu programa sobre immigració i polítiques socials de cara a les properes eleccions municipals que se celebraran el 24 de maig. En El Raval gairebé el 50% de la població és immigrant, dels quals una quarta part pertany a la comunitat sud asiàtica (Pakistan, Índia i Bangladesh), nombrós va ser el col.lectiu de l´Àsia del sud que va assistir a escoltar les propostes del representant d'Esquerra, d'origen sud asiàtic, Robert Masih. Després de la xerrada els veïns van poder participar i formular les seves preguntes als dos representants d'ERC.
CHARLA EN EL RAVAL
Charla de Oriol Amorós, diputado de ERC en el Parlamento de Cataluña, y Robert Masih Nahar, candidato de ERC a concejal del Ayuntamiento de Barcelona, con los vecinos de El Raval. Durante dos horas la Rambla del emblemático barrio barcelonés se convertía en escenario de los dos representantes de Esquerra Republicana de Cataluña para exponer a los vecinos y vecinas su programa sobre inmigración y políticas sociales de cara a las próximas elecciones municipales que se celebrarán el 24 de mayo. En El Raval casi el 50% de la población es inmigrante, de los cuales una cuarta parte pertenece a la comunidad sud asiática (Pakistán, India y Bangladesh), numeroso fue el colectivo de Ásia del sur que asistió a escuchar las propuestas del representante de Esquerra, de origen sud asiático, Robert Masih. Tras la charla los vecinos pudieron participar y formular sus preguntas a los dos representantes de ERC. 


Text de la periodista Marta Marzal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada